Транспортни кутии за лекови

Носете ги вашите лекови на посакуваната температура и под хигиенски услови со транспортни кутии за лекови.
Погледнете ги нашите кутии за транспорт на лекови од светска класа.

Следете нè

Можете да се претплатите на нашиот е-билтен за да добивате информации за новости и кампањи од нас.

Корпи за отпадоци

Нашите типови корпи за отпадоци за медицинскиот сектор.
Одделете го вашиот отпад со нашите типови на корпи за отпадоци.

Product added to compare.

We use cookie.